ISTORIJA

Restoranas ARARAT atidarytas 2002 m. Tuometinę kavinę atidarė armėnų šeima, kiekvienas
pasidalinęs pareigas, visi kartu kūrė interjerą, piešė eskizus, sudarinėjo valgiaraštį, patys gamino
maistą.
Šiandien restoranas ARARAT pasitinka Jus trimis restoranais Lietuvoje, ir nepakitusiu šeimos
požiūriu į šį verslą. Metams bėgant, ARARAT išsaugojo savo dvasią ir stilių, kurie traukia ne tik senuosius
lankytojus, bet ir šiuolaikinį jaunimą. Restoranas siūlo puikų maistą, autentišką virtuvę ir
paprastą ir jaukią atmosferą.

Kadangi restoranas ARARAT yra šeimos verslas – mums labai svarbu maisto kokybė ir
sąžiningumas. Mes stengiamės palaikyti paprasto, sveiko maisto politika, prieinamas kainas ir
„namines“ porcijas.
Čia rasite daugybę patiekalų pagamintų ant gyvos ugnies, be lašelio riebalų. Nemažą pasirinkimą
ras vegetarai ir veganai. Be to restorane laukiami ir mažieji lankytojai. Jiems sukurta atskira zona
žaidimams, pritaikytas vaikiškas valgiaraštis.